Hypotheekadvies dat past bij jouw financiële situatie

Wat doet een hypotheekadviseur?

Kijk je rond op Funda, maar weet je niet precies wat je budget is? Of heb je jouw droomhuis gevonden en wil je het graag kopen? Dan kun je een hypotheekadviseur inschakelen voor een hypotheekadvies. Bij Marcant Advies laten we de mogelijkheden bij verschillende aanbieders zien. Ook regelen we het afsluiten van de hypotheek.

Hoe vind ik een hypotheekadviseur die bij mij past?

Wij helpen je bij het kiezen van een hypotheek die bij je past. Op dit moment werk je misschien fulltime. Maar wat gebeurt er als je voor jezelf begint of arbeidsongeschikt raakt? Door naar zowel nu als de toekomst te kijken, zorgen we voor een goede financiële basis. Ook als er in je loopbaan of leven iets verandert.

Waarom een onafhankelijke hypotheekadviseur?

We zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur: dit betekent dat je bij ons kunt kiezen uit meer dan 25 hypotheekaanbieders. De mogelijkheden zijn daardoor groot. We gaan op zoek naar een gunstig rentepercentage, kijken naar de verschillende hypotheekvormen en hebben aandacht voor de voorwaarden.

Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek?

Het afsluiten van de hypotheek regelen wij. Wanneer we van start gaan, ontvang je van ons een lijst met alle gegevens en documenten die we nodig hebben. Bij vragen kun je ons bellen, mailen of een appje sturen. Door snel te schakelen en met je mee te denken, zorgen we ervoor dat de financiering snel en goed geregeld is.

Waarom de hypotheekadviseurs van Marcant Advies?

  • Onafhankelijk hypotheekadvies: we hebben geen afspraken met hypotheekaanbieders.
  • Duidelijk overzicht: met onze speciale software beschikken we in één klik over alle mogelijkheden.
  • Brede blik: het draait bij ons niet om de hypotheek, maar om jouw financiële situatie.
  • Goede uitleg: we vertellen wat we doen, zodat je aan het eind van het proces weet waarvoor je tekent.

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies?

Schakel je een hypotheekadviseur in, dan is het prettig om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom rekenen we voor ons werk een vast bedrag. Je kunt dit bedrag na afloop betalen of de kosten in je hypotheek meenemen.

Hypotheekadviseur in Kampen, IJsselmuiden en omgeving

Marcant Advies is een onafhankelijke hypotheekadviseur in Kampen, IJsselmuiden en omgeving. Ons kantoor bevindt zich vlak bij de Stadsbrug. Hier werken we met een betrokken team voor particulieren in de wijde regio. Door onze jarenlange ervaring in de financiële wereld te combineren met kennis van de regio, weten we precies wat jij nodig hebt. Dat begint altijd met de vraag: wat is een hypotheekadvies? We laten zien welke aanbieders er zijn en hoe we tot passende oplossingen komen. Door je bij de hand te nemen, zijn we de schakel tussen jou en alle aanbieders. Dat geeft jou de zekerheid dat je de juiste hypotheek kiest.

Vrijblijvend hypotheekadvies: maak een afspraak voor een adviesgesprek

Ben je benieuwd wat je kunt lenen of wil je een hypotheek afsluiten om jouw droomhuis te kopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. We verdiepen ons in jouw situatie, geven inzicht in de mogelijkheden en denken mee. Na het gesprek bepaal je zelf of je met ons wilt samenwerken. Je kunt overdag, maar ook ’s avonds voor een hypotheekadvies bij ons langskomen.