Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering huisarts

Als huisarts weet je als geen ander dat leven en dood dicht bij elkaar liggen. Dat een overlijdensrisicoverzekering belangrijk is, kun je dus alleen maar beamen. Vergeet daarbij ook jezelf niet. Wil je bij overlijden je praktijk en gezin goed achterlaten, dan doe je er verstandig aan om je verzekering eens in de zoveel tijd opnieuw te bekijken.

Alles goed geregeld

Met een goede overlijdensrisicoverzekering maak je het verschil voor familieleden, medewerkers en de collega-huisartsen met wie je samenwerkt. Wij helpen je bij het afsluiten van een passende verzekering en nemen daarna periodiek de uitgangspunten met je door. Klopt het verzekerde bedrag? En hoe ziet je thuissituatie eruit? Waar nodig doen we aanpassingen, zodat de verzekering actueel blijft. Overkomt jou iets, dan weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Of is er zakelijk of privé veel veranderd en wil je de voorwaarden opnieuw doornemen? We kijken graag met je mee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.