Hypotheek

Hypotheek ondernemer

Het ene moment gaan de cijfers door het dak, terwijl je het andere moment met moeite een fatsoenlijk salaris naar jezelf kunt overmaken. Als ondernemer weet je dat geen maand hetzelfde is. En dat weet de bank ook. Wil je een hypotheek afsluiten? Dan sta je voor de uitdaging om jouw volledige financiële situatie in kaart te brengen.

Financieel inzicht

Van jaarcijfers tot overnameplannen en lopende leningen, bij het afsluiten van een hypotheek wil de bank alles over jouw bedrijf weten. Ook voor jezelf is het waardevol om financieel inzicht te krijgen. Nu beleef je misschien gouden jaren, maar wat gebeurt er als de economie tegen zit? En welke rol spelen persoonlijke wensen, zoals het krijgen van kinderen of een vervroegd pensioen?

Keuze uit meer dan 25 aanbieders

Samen vertalen we jouw situatie naar de praktijk. We geven advies over het maximale hypotheekbedrag, een geschikte hypotheekvorm en passende voorwaarden. Dat we tot een goede oplossing komen, staat vast. We werken snel en bieden als onafhankelijk kantoor keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders.

Vrijblijvende kennismaking

Overweeg je een nieuw huis te kopen? Of wil je duidelijkheid over jouw financiële mogelijkheden? Bij ons kun je snel terecht voor een deskundig advies. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.