Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Het vertrouwde tikken van de klok, een jas die overal hangt behalve aan de kapstok en een kop koffie bij het achtuurjournaal. Het zijn de dagelijkse dingen waar je nauwelijks meer bij stilstaat. Net zoals bij je overlijdensrisicoverzekering. Toch is het goed om periodiek te kijken wat je geregeld hebt. Gebeurt er iets, dan weet je zeker dat je gezin thuis kan blijven wonen. Afscheid nemen van een naaste is namelijk al moeilijk genoeg.

Financieel alles goed geregeld

Een overlijdensrisicoverzekering sluit je vaak tegelijk af met een hypotheek. Wij helpen je hierbij. Door te kijken naar zowel nu als de toekomst, komen we tot een verzekering die bij je past. Eens in de zoveel tijd nemen we de uitgangspunten opnieuw door. Hoe zit het met de hoogte van het bedrag? Wat betekent dit voor het benodigde inkomen? En sluit dit nog aan bij de huidige situatie? We maken weloverwogen keuzes, zodat bij overlijden alles goed geregeld is.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Of vind je het tijd om jouw huidige verzekering eens te controleren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.