Zakelijke financiering

Zakelijke financiering ondernemer

Een goed doordacht plan. Het is cruciaal bij het verkrijgen van een zakelijke financiering. Daarom helpen wij je hierbij. We zijn deskundig en werken onafhankelijk, waardoor je verzekerd bent van de beste oplossing.

Jouw eijgen financiering

We regelen alles op het gebied van zakelijk financieren. Omdat we lokaal actief zijn, weten we wat er speelt. Deze kennis combineren we met ons landelijke netwerk: op het gebied van zakelijk financieren werken we samen met Eijgen Finance.

Je kunt met allerlei vraagstukken bij ons terecht:

 • Financieringsbegeleiding
  Van het opstellen van een investeringsplan tot de ondertekening bij de bank, we begeleiden je bij het volledige financieringstraject. Door veel aandacht te besteden aan haalbaarheid, vergroten we de slagingskans.
 • Alternatieve financieringsvormen
  We kunnen een bezoek brengen aan jouw huisbank, maar kijken ook graag naar alternatieve financieringsvormen. Denk aan crowdfunding, factoring of particuliere investeringen.
 • Herstructurering van uw financiering
  Jouw bedrijf is continu in beweging. En dat geldt ook voor lopende financieringen. Van het aanpassen van rentes tot een lagere aflossing, samen kijken we of er kansen liggen om kosten te besparen.
 • Subsidies
  Voor veel projecten zijn subsidies beschikbaar. Wij onderzoeken of je voor subsidies in aanmerking komt en vragen ze voor je aan.
 • Offertebeoordeling
  Loopt je rentecontract af, dan ontvang je een nieuw financieringsvoorstel van de bank. Maar is dit voorstel wel concurrerend genoeg? Wij nemen de beoordeling en onderhandeling uit handen, zodat je uit het nieuwe contract haalt wat erin zit.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je meer weten over zakelijk financieren? Wij denken mee over de beste financieringsvorm, schakelen ons uitgebreide netwerk in en voorzien de aanvraag van een gedegen onderbouwing. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.