Praktijkbemiddeling

Praktijkbemiddeling huisarts

Een huisartsenpraktijk aan- of verkopen is niet niks. Je moet keuzes durven maken, goed kunnen onderhandelen en zakelijk blijven. Wij begeleiden je bij dit traject. Omdat we gespecialiseerd zijn in het werken voor en met huisartsen, weten we wat er moet gebeuren. Deze kracht combineren we met ons grote netwerk, dat ons helpt om snel de verbinding te leggen met interessante partijen.

Praktijk verkopen

Wil je jouw praktijk verkopen of uit de maatschap stappen? Dan schrijven we een verkoopbrief met daarin alle informatie over de praktijk, de overnamevoorwaarden en de prijs. Een goede basis voor een succesvolle onderhandeling.

Praktijk aankopen

Overweeg je een praktijk aan te kopen of wil je toetreden tot een maatschap? Dan gaan we op zoek naar geschikte partijen en beoordelen we hun voorwaarden. Wanneer een aanbod bij jouw wensen past, starten we de onderhandelingen. Indien gewenst kunnen we je ook ondersteunen bij het aanvragen van een financiering en het opstellen van een financiële planning.

 

Vrijblijvende kennismaking

We nemen het gehele traject uit handen en gaan deskundig en daadkrachtig te werk. Doel is dat jij na afloop met een voldaan gevoel op de aan- of verkoop terugkijkt. Meer weten? We vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.