Hypotheek

Hypotheek huisarts

Met jouw eigen huisartsenpraktijk ben je ondernemer in de zorg. Maar dan wel een ondernemer met een gegarandeerd inkomen. Elke maand komt er een bedrag binnen via de zorgverzekeraars. Die zekerheid maakt het gemakkelijker om een hypotheek af te sluiten, maar ondanks dat wil de bank inzicht in jouw volledige financiële situatie.

Financieel inzicht

Van jaarcijfers tot samenwerkingsconstructies met collega-huisartsen, bij het afsluiten van een hypotheek wil de bank alles over jouw praktijk weten. Ook voor jezelf is het waardevol om financieel inzicht te krijgen. Want hoe sta je er eigenlijk voor? Wat betekent dat voor de toekomst van jouw praktijk? En hoe vertaalt zich dit naar jouw privésituatie?

Keuze uit meer dan 25 aanbieders

Samen brengen we jouw financiën in kaart. We geven advies over het maximale hypotheekbedrag, een geschikte hypotheekvorm en passende voorwaarden. Dat je veel mogelijkheden hebt, staat vast. Als onafhankelijk kantoor werken we samen met meer dan 25 hypotheekaanbieders.

Vrijblijvende kennismaking

Overweeg je een nieuw huis te kopen? Of wil je duidelijkheid over jouw financiële mogelijkheden? Bij ons kun je snel terecht voor een deskundig advies. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.