Financieel advies over jouw huis, pensioen en andere financiële vragen

Wat doet een financieel adviseur?

Veel financiële dingen, zoals een spaarrekening of een schadeverzekering, kun je zelf regelen. Ga je bijvoorbeeld een huis kopen, een levensverzekering afsluiten of je pensioen regelen, dan kan een verkeerde beslissing veel geld kosten. Het is daarom verstandig om een financieel adviseur in te schakelen. Bij Marcant Advies verdiepen we ons in jouw situatie en vinden we de oplossingen die jij nodig hebt.

Samen maken we een financieel plan voor jouw situatie

Het uitgangspunt is bij ons niet het financiële product, zoals een hypotheek of verzekering, maar jouw financiële situatie. We denken met je mee over zowel nu als de toekomst. Hoe ga je om met de vaste lasten die je elke maand betaalt? Wat vind je belangrijk bij een tegenslag, zoals een ongeluk of scheiding? En waar wil je over vijf, tien of twintig jaar staan? Samen stellen we stap voor stap een financieel plan op. Met de informatie die wij in kaart brengen, maken we het verschil: je kunt de juiste financiële producten kiezen voor een passende prijs. Zo investeer je op een slimme manier in zekerheid. Toekomstdromen komen dichter bij én je beschikt over een vangnet als je loopbaan of leven anders loopt dan verwacht. Of het nu goed of slecht gaat, je hebt in elk geval de boel op orde.

Wat betekent onafhankelijk financieel advies?

We geven onafhankelijk financieel advies. Of het nu gaat om een hypotheek of een overlijdensrisicoverzekering, bij elk product hebben we de keuze uit meerdere aanbieders. De mogelijkheden zijn daardoor groot. Met aandacht voor jouw situatie gaan we op zoek naar de best passende oplossingen voor jouw financiële plan.

We brengen jouw financiële planning op orde

Het afsluiten van de financiële producten regelen wij. Wel hebben we daarbij jouw hulp nodig. Vooraf krijg je van ons een lijst met daarop alle benodigde documenten. Bij vragen kun je ons bellen, mailen of een appje sturen. We schakelen snel en denken met je mee. Zowel overdag als ’s avonds. Dat vinden we belangrijk, want we willen alles snel en goed regelen. Hoe eerder jouw financiële planning op orde is, hoe beter.

Wat is een gecertificeerd financieel planner?

We zijn een gecertificeerd financieel planner. Dit betekent dat ons kantoor het CFP®-keurmerk heeft. En dat merk je:

  • Deskundig advies: onze adviseurs hebben het FFP-opleidingstraject afgerond.
  • Op de hoogte: we volgen verplichte trainingen om onze kennis op peil te houden.
  • Brede blik: het draait niet om het financiële product, maar om jouw financiële situatie.

Wat zijn de kosten voor een financieel adviseur?

Als financieel adviseur helpen wij je soepel om te gaan met de financiële wensen en verplichtingen in jouw leven. Door een goede basis te leggen, kun je dromen waarmaken. Ook beschik je over een vangnet als je loopbaan of leven anders loopt dan verwacht. Voor ons financiële advies betaal je een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Wij zijn de financieel adviseur voor jouw hypotheek

Het kopen van een huis is vaak het startpunt van een financieel plan. Welke maandlasten ga je betalen? En wat gebeurt er als je voor jezelf begint of minder wilt werken? Door naar zowel nu als de toekomst te kijken, brengen we het totaalplaatje in beeld. Op basis daarvan kun je de benodigde financiële producten kiezen. Als financieel adviseur en specialist in hypotheekadvies helpen wij je graag.

Maak een afspraak voor een financieel plan

Heb je behoefte aan een financieel plan? Neem dan contact op voor onafhankelijk financieel advies. Je kunt overdag, maar ook ’s avonds bij ons langskomen. We verdiepen ons in jouw situatie, geven inzicht in de mogelijkheden en denken mee. Na het gesprek bepaal je zelf of je met ons wilt samenwerken.