Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering ondernemer

Jouw bedrijf is je levenswerk. Maar wat gebeurt er als je overlijdt? Je staat waarschijnlijk niet vaak stil bij deze vraag. En dat is logisch. Toch adviseren wij om de situatie in kaart te brengen, ook als je dat al eens hebt gedaan. Je wilt je bedrijf en gezin immers goed achterlaten. 

Alles goed geregeld

Met een overlijdensrisicoverzekering maak je het verschil voor medewerkers, compagnons en je familie. Wij begeleiden je bij het kiezen van de juiste oplossing. Door te kijken naar zowel nu als de toekomst, komen we tot een verzekering die bij je past. Eens in de zoveel tijd nemen we de uitgangspunten opnieuw door. Is het verzekerde bedrag actueel? Werk je nog steeds samen met dezelfde compagnons? En wat is je huidige thuissituatie? Waar nodig passen we de verzekering aan, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Of is het hoog tijd om jouw verzekering eens door te nemen? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op om een afspraak te maken.