Zakelijke financiering

Zakelijke financiering huisarts

Een praktijk overnemen, toetreden tot een maatschap of je pand laten verbouwen. Elk idee brengt kosten met zich mee. Heb je een zakelijke financiering nodig? Dan kun je niet zonder een goed doordacht plan. Wij begeleiden je hierbij. Deskundig en onafhankelijk, zodat je verzekerd bent van de beste oplossing.

Jouw eijgen financiering

We regelen alles op het gebied van zakelijk financieren. Omdat we thuis zijn in de wereld van huisartsen, weten we wat jij belangrijk vindt. Deze kennis combineren we met ons landelijke netwerk: op het gebied van zakelijk financieren werken we samen met Eijgen Finance.

Je kunt met allerlei vraagstukken bij ons terecht:

 • Financieringsbegeleiding
  Van het opstellen van een investeringsplan tot de ondertekening bij de bank, we begeleiden je bij het volledige financieringstraject. We weten precies wat er moet gebeuren, wat een positief effect heeft op de slagingskans.
 • Alternatieve financieringsvormen
  Een bezoek brengen aan jouw huisbank ligt voor de hand, maar we kijken ook naar alternatieve financieringsvormen. Denk aan crowdfunding of factoring.
 • Herstructurering van een financiering
  Jouw praktijk is continu in beweging. En dat geldt ook voor lopende financieringen. Van het wijzigen van rentes tot een lagere aflossing, samen kijken we of er kansen liggen om kosten te besparen.
 • Offertebeoordeling
  Loopt je rentecontract af, dan ontvang je een nieuw financieringsvoorstel van de bank. Wij beoordelen dit voorstel en gaan in onderhandeling, zodat je uit het nieuwe contract haalt wat erin zit.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je meer weten over zakelijk financieren? Wij denken mee over de beste financieringsvorm, schakelen ons uitgebreide netwerk in en voorzien de aanvraag van een gedegen onderbouwing. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.