Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer

Na een drukke dag kom je thuis in een fijn huis, ’s zomers ga je op vakantie naar de Middellandse Zee en bij elke verjaardag verras je je dochter met een mooi cadeau. Het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat je op een dag iets overkomt. In één klap kun je niet meer werken, maar moet je misschien ook afscheid nemen van alles wat vertrouwd is. Omdat we begrijpen dat je dat liever niet wilt, helpen we je bij het afsluiten van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Betaalbare investering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering staat bekend als duur. Toch valt dit best mee. Door de verzekering slim in te richten, maken we er een betaalbare investering van. Raak je deels of volledig arbeidsongeschikt, dan hoef je je geen zorgen te maken over je huis en gezin. Bovendien creëren we financiële ruimte om vervanging te regelen. Zo kan het werk gewoon doorgaan.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd hoe jouw situatie eruitziet als je arbeidsongeschikt raakt? Wij brengen voor je in kaart waar je staat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.