Belastingadvies

Belastingadvies huisarts

Neem rust, slik een paracetamol of breng een bezoek aan de specialist in het ziekenhuis. Als huisarts doe je je best om patiënten zo goed mogelijk te helpen. Dát is jouw vak. Tegelijkertijd ben je ondernemer, wat betekent dat je met allerlei administratieve, fiscale en juridische zaken te maken krijgt. Wij zorgen ervoor dat je je op je vak kunt focussen. Zo werk je niet alleen aan de gezondheid van jouw patiënten, maar ook van jouw praktijk.

Kennis van de zorgwereld

Met onze hulp weet je zeker dat je financieel het beste in je praktijk naar boven haalt. We stellen onder meer de jaarrekening samen, dienen belastingaangiftes in en geven advies bij juridische en fiscale vraagstukken. Omdat we de zorgwereld goed kennen, weten we wat er speelt. Hierdoor beschikken we over veel spiegelinformatie, kunnen we snel risico’s signaleren en benutten we elke kans om kosten te besparen. Daar kom je verder mee.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je werken aan een gezonde praktijk? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op voor het maken van een afspraak.