Net dat stapje extra

Op Huizenjacht? Lees hoe Niels Kaspers en zijn partner met Marcant als gids hun ‘hoofdprijs’ vingen.

Onlangs hebben Niels Kaspers en zijn partner een passende hypotheek, met behulp van Marcant Financieel Advies, afgesloten. Ze bezaten beiden al een eigen huis, maar wilden graag samenwonen in een grotere woning in een rustige omgeving. Dat is de reden dat het duo in augustus 2017 op zoek ging naar een onafhankelijk advies.

Een aanrader
Het stel kwam in contact met Marcant door een familielid dat al eerder zaken met het bedrijf deed: “Een familielid heeft goede ervaringen met Marcant en stuurt wel vaker mensen door. Hij raadde ons Marcant aan,” vertelt Niels Kaspers die met zijn partner op zoek was naar een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kapwoning, in Zwolle. “Wij woonden in Zwolle en we wilden graag samen wonen, het liefst in Zwolle, maar dan op een rustige plek. Die hebben we gevonden. Nu moet het huis alleen nog gebouwd worden.” Marcant heeft geholpen bij het afsluiten van de ‘bijpassende’ hypotheek en adviseerde in het verzekeringspakket.

Geen praatjes
Kaspers en zijn partner zijn tevreden over de manier waarop Marcant hen geholpen heeft. “Marcant geeft een eerlijk advies, zonder gedoe. Wat je ziet, is wat je krijgt en ze hebben geen praatjes. Ze maken de zaken niet mooier dan ze zijn.” Toen de afronding van de hypotheek in zicht was, stond de vakantie van het stel voor de deur “Marco heeft daarom tijdens zijn eigen vakantie tijd gemaakt om de laatste zaken voor ons huis in orde te maken, zodat wij ook met een gerust hart op vakantie konden.”

hypotheek niels kaspers door marco en marcel