Hypotheekrente Zwartewaterland

De hypotheekrente is historisch laag. Bijna dagelijks hoor je wel op tv of radio over de lage rentestand. Is dit het juiste moment om een woning te kopen of zal de rente nog verder dalen. De juiste rentevast periode is voor een ieder verschillend. Bent u een zekerheidszoeker of niet? Welke maandlasten horen bij een korte of juist lange rentevast periode. Allerlei vragen die aan bod komen tijdens het gesprek.

Verlengen van de hypotheekrente

Wanneer de rente van uw hypotheek afloopt, ontvangt u vaak automatisch van uw huidige bank een aanbod. Zo is het bij het verlengen van de hypotheekrente verstandig om je goed te oriënteren. Is het renteaanbod wel concurrerend? Of kan door aflossing van de lening een lagere rente worden aangeboden. Daarnaast is het goed om de voorwaarden van de hypotheek te bekijken. Wat kan er per jaar maximaal boetevrij worden afgelost? Is er een mogelijkheid om de renteafspraak mee te nemen naar een andere woning.

Hypotheekrente Zwartewaterland

Wij geven u onafhankelijk advies en bekijken daarna samen welke aanbieding het beste bij u past. Bel 038 20 20 175 of neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier. Welkom bij Marcant Financieel Advies.

Hypotheekrente Zwartewaterland

Marcant Financieel Advies, uw hypotheekadviseur voor Zwartewaterland, IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, en Zalk