Hypotheek Tag West Genemuiden

Op zoek naar een hypotheek voor je nieuwe huis in Tag West in Genemuiden? Wacht niet te lang, maar begin al voordat de inschrijving start. Zo heb je op tijd inzicht in je maximale hypotheekbedrag. En kun je gericht je voorkeuren doorgeven.   

De eerste fase van de nieuwbouw in Tag West in Genemuiden is bijna afgerond. Er worden nog 56 woningen gebouwd. Dit zijn voornamelijk rij- en hoekwoningen, maar er komen ook twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen in de wijk te staan. Slotstuk is De Wester, een gebouw met 17 appartementen.

Tweede fase

Zodra de eerste fase is afgerond, begint de tweede fase. Deze fase bestaat uit 122 rij- en hoekwoningen, 80 twee-onder-een-kapwoningen en 36 vrijstaande huizen. Verwachting is dat er elk jaar tussen de 10 en 47 woningen worden opgeleverd. 

Hypotheek nieuwbouw 

Wil je verhuizen naar Tag West en heb je een hypotheek nodig? Bij Marcant Financieel Advies zijn we gespecialiseerd in hypotheken voor nieuwbouw. Zo’n hypotheek zit anders in elkaar dan een hypotheek voor een bestaande woning. De prijs staat vast en is altijd vrij op naam, maar kan hoger worden als je bijvoorbeeld een extra dakkapel toevoegt. Daarnaast heb je te maken met een bouwdepot, renteverlies en dubbele lasten.

Maximale hypotheek Tag West

Om te bepalen wat jouw maximale hypotheek voor Tag West is, denken we verder dan de koop- of bouwsom. Want wat wordt de totale prijs inclusief meerwerk? Hoe regel je het financieel als je tijdelijk dubbele lasten hebt? En houd je na de oplevering genoeg geld over voor de keuken en de tuin? Ook de toekomst vergeten we niet. Kun je bijvoorbeeld in het huis blijven wonen als je van baan wisselt? En is er eventueel een mogelijkheid om minder te gaan werken? 

Veel hypotheekaanbieders

Elke situatie is uniek. En daarom is elke hypotheek anders. We geven advies over het maximale bedrag, geschikte financieringsvormen en passende voorwaarden. Omdat we onafhankelijk zijn, hebben we de keuze uit verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor vinden we altijd een oplossing die bij jouw situatie aansluit.

Omdat een nieuwbouwwoning duurzaam is, krijg
je bij veel hypotheekaanbieders rentekorting. 
Zo bespaar je niet alleen op je energielasten, maar 
ook op je maandelijkse hypotheekbedrag.

Inschrijven voor Tag West

Ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheekbedrag voor Tag West? Maak dan een afspraak. We denken graag met je mee, zodat je weet waar je aan toe bent. Al voordat de inschrijving start.