Hypotheek Reeve Kampen

Dit voorjaar start de verkoop van de eerste kavels en woningen in het nieuwe dorp Reeve. Dat duurt nog even, maar voordat je het weet is het zover. Wanneer je op tijd inzicht hebt in je maximale hypotheek voor Reeve, weet je wat de mogelijkheden zijn. En kun je snel schakelen als de inschrijving begint.

De kavels in De Dorpskern, op Het Eiland en op De Klimaatdijk gaan als eerste in verkoop. Ook start de inschrijving voor de projectwoningen. Een financiële check vormt een belangrijk onderdeel van de toewijzing. Hoe eerder je deze check laat uitvoeren, hoe beter. Wij kunnen je hierbij helpen. 

Hypotheek nieuwbouw

Bij Marcant Financieel Advies zijn we gespecialiseerd in hypotheken voor nieuwbouw. Dus ook in een hypotheek voor Reeve. Zo’n hypotheek zit anders in elkaar dan een hypotheek voor een bestaande woning. De prijs staat vast en is altijd vrij op naam, maar kan hoger uitvallen als je bijvoorbeeld kiest voor een aanbouw of dakkapel. Daarnaast heb je te maken met een bouwdepot, renteverlies en dubbele lasten. 

Maximale hypotheek Reeve

Bij het bepalen van je maximale hypotheek voor Reeve, kijken we verder dan alleen de koop- of bouwsom. Want hoe ga je om met dubbele lasten? Wat zijn de verwachte meerwerkkosten? En houd je na afloop genoeg geld over voor bijvoorbeeld de keuken en de tuin? Ook denken we mee over de toekomst. Kun je bijvoorbeeld in het huis blijven wonen als je voor jezelf begint of van baan verandert? En is er eventueel ruimte om minder te gaan werken? 

Veel hypotheekaanbieders

Samen vertalen we jouw situatie naar een hypotheek. We adviseren over het maximale hypotheekbedrag, geschikte financieringsvormen en passende voorwaarden. Omdat we een onafhankelijk kantoor zijn, kunnen we kiezen uit verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor vinden we altijd een oplossing die bij jouw situatie aansluit.

Een nieuwbouwwoning is duurzaam, waardoor je 
bij veel hypotheekaanbieders rentekorting krijgt. 
Zo bespaar je niet alleen op je energielasten, maar 
ook op je maandelijkse hypotheekbedrag.

Inschrijven voor Reeve

Ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheek voor Reeve? Dan gaan we met je om tafel. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook bij jou thuis. Waar en wanneer we afspreken, maakt ons niet uit. Doel is dat jij op tijd over een financiële check beschikt. En precies weet wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op!