Hypotheek nieuwbouw

Een hypotheek voor nieuwbouw zit anders in elkaar dan een hypotheek voor een bestaande woning. De prijs staat vast en is altijd vrij op naam, maar kan hoger uitvallen als je bijvoorbeeld voor een aanbouw of dakkapel kiest. Daarnaast heb je te maken met een bouwdepot, renteverlies en dubbele lasten. Wat dat betekent voor de hypotheek? Wij zoeken het voor je uit. 

Bij Marcant Advies zijn we gespecialiseerd in hypotheken voor nieuwbouw. Het liefst gaan we met je om tafel voordat de verkoop start. Zo weet je wat je maximale hypotheekbedrag is. En kun je je inschrijven voor de woning die het best bij je past. 

Van dubbele lasten tot toekomstplannen

Bij het bepalen van het maximale hypotheekbedrag kijken we naar de koopsom van het nieuwbouwhuis, maar ook naar alles daaromheen. Wat zijn de verwachte meerwerkkosten? Hoe ga je om met de dubbele lasten? En houd je na de bouw genoeg geld over voor de keuken en de tuin? Ook toekomstplannen spelen een rol. Kun je in het huis blijven wonen als je voor jezelf begint? En is er eventueel ruimte om minder te werken? 

Veel hypotheekaanbieders

Samen vertalen we jouw situatie naar de praktijk. We geven advies over het maximale hypotheekbedrag, een geschikte financieringsvorm en passende voorwaarden. Omdat we een onafhankelijk kantoor zijn, werken we samen met veel verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor vinden we altijd een oplossing die bij jouw situatie aansluit.

Een nieuwbouwwoning is duurzaam, waardoor je bij veel hypotheekaanbieders rentekorting krijgt. Zo bespaar je niet alleen op je energielasten, maar ook op je maandelijkse hypotheekbedrag.

Hypotheek nieuwbouw

Ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheekbedrag bij nieuwbouw? Dan gaan we graag met je om tafel. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis. ’s Morgens vroeg, tijdens de lunch of ’s avonds als de kinderen op bed liggen. Waar en wanneer we afspreken, maakt ons niet uit. Dat jij op tijd weet voor welke woning je je kunt inschrijven, staat bij ons voorop.