Ondernemer Herwin Kloosterman: “Marcel kon zowel de hypotheek als de zakelijke financiering regelen”

Herwin Kloosterman is zijn huis in Grafhorst aan het verbouwen. Ook heeft hij samen met zijn compagnon een nieuwe bedrijfsloods in IJsselmuiden gekocht. Voor zijn huis had hij een hypotheek nodig, voor de loods een zakelijke financiering. Marcel kon beide voor hem regelen.

Herwin Kloosterman Rietdekkersbedrijf Kloosterman

“Sinds een paar jaar ben ik mede-eigenaar van ons familiebedrijf dat al sinds 1890 bestaat. We zijn gespecialiseerd in rietdekken. Lange tijd waren we gevestigd aan de Kamperzeedijk, achter het huis van mijn oom. Toen hij stopte met werken, gingen mijn compagnon en ik op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden we aan de Spoorstraat in IJsselmuiden.”


“Eigenlijk wilde ik een woning met een bedrijfsruimte kopen, maar dat was lastig. Toen we de loods aan de Spoorstraat vonden, ging dat plan officieel niet door. Ik besloot mijn huidige woning te gaan verbouwen. Om dat te kunnen doen, had ik geld nodig. Ik nam contact op met Marcel. Al snel bleek dat hij, naast de hypotheek voor mijn woning, ook de zakelijke financiering voor de loods kon regelen.”

“Dat Marcel mij al het werk uit handen nam, vond ik fijn. Hij ging op zoek naar de beste oplossing, reageerde snel op vragen en pakte door bij de uitvoering. Hij kwam zelfs een keer langs bij een project, zodat mijn compagnon en ik daar een aantal papieren konden ondertekenen. Dat scheelde veel tijd. Het werd ons echt gemakkelijk gemaakt.”