Financiering regelen: kans of crime?

De een heeft een financiering nodig voor een bedrijfspand of om het wagenpark uit te breiden, terwijl de ander er uitstaande vorderingen mee opvangt. Wat u ook met het geld wilt doen: u moet uw financiering onderbouwen. En dat is precies waar veel ondernemers op vastlopen. Hoe zit dat bij u?

Op televisie en de radio hoort u het bijna dagelijks: binnen een dag kunt u uw zakelijke financiering regelen. Maar dan heeft u wel een goede onderbouwing nodig. Sommige ondernemers zien dit als een kans, maar het overgrote deel ervaart het als een crime.

Snel uw financiering regelen

Wilt u snel uw financiering regelen? Dan hebben we een aantal tips:

  • Denk na over de bestemming van het geld. Beschrijf de situatie, bereken hoeveel geld u nodig heeft en maak inzichtelijk wat de investering onderaan de streep oplevert.
  • U kunt een bezoek brengen aan de bank, maar ook kijken naar alternatieve financieringsvormen. Denk aan crowdfunding, lease, subsidies, private investeringen en factoring.

Onafhankelijk advies

Komt u er alleen niet uit? Dan helpen wij u graag. Dit doen we in samenwerking met Eijgen Finance. We denken mee over de beste financieringsvorm, schakelen ons uitgebreide netwerk in en voorzien uw aanvraag van een gedegen onderbouwing. Omdat we onafhankelijk te werk gaan, bent u verzekerd van de beste oplossing.

Meer weten?

Op het gebied van zakelijk financieren zijn we actief in onder meer Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Zwartewaterland en Staphorst. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.