Hypotheek Zwartewaterland

Een hypotheek is maatwerk. Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven. Het gebeurt maar een paar keer in uw leven, en er komt nogal wat bij kijken. Daarom is een goed hypotheekadvies van groot belang. Welke maandlasten kunt u betalen? Wat zijn de gevolgen als u later minder wil gaan werken of misschien geen werk meer heeft? Wat zijn de gevolgen bij overlijden. Wij bekijken deze vragen graag samen met u.

Marcant Financieel Advies is de specialist in de regio IJsseldelta. U wordt begeleidt vanaf de oriëntatie naar een woning tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Uw bestaande hypotheek in Zwartewaterland

U heeft uw hypotheek een tijdje geleden afgesloten. Het is daarom goed om uw bestaande hypotheek van “onderhoud” te voorzien. Er is veel veranderd de afgelopen jaren. De rente is fors gedaald. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenbeschermers zijn in de afgelopen jaren flink lager geworden. Onlangs zijn er rondom de spaar- en beleggingsverzekeringen weer diverse fiscale zaken aangepast.

Hypotheek Zwartewaterland

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Bel 038 20 20 175 of neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier. Welkom bij Marcant financieel Advies.

Hypotheek advies Zwartewaterland

Marcant Financieel Advies, uw hypotheekadviseur voor Zwartewaterland, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, en Zalk