Financieel adviseur Kampen

Zoek je een financieel adviseur in Kampen? Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, erfenis, scheiding of pensioenpotje, bij Marcant Financieel Advies geven we financieel advies over allerlei onderwerpen.

Waar kan een financieel adviseur bij helpen?

Een financieel adviseur helpt bij het maken van belangrijke financiële keuzes. Met onze brede kennis en uitgebreide dienstverlening hebben we bij Marcant een antwoord op al je vragen. We denken met je mee, zodat jouw financiën op orde zijn. Nu en in de toekomst.

Onafhankelijk gecertificeerd financieel advies in Kampen

We zijn een onafhankelijk en gecertificeerd financieel planner. Het CFP®-keurmerk van onze beroepsorganisatie FFP laat dat zien. In de praktijk betekent dit dat je van ons altijd een financiële planning krijgt die bij je past.

Hoeveel kost een financieel adviseur in Kampen?

Hoeveel een financieel adviseur in Kampen kost? Bij Marcant zijn de kosten voor een financieel advies altijd duidelijk. Vooraf spreken we een vast bedrag af, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat doet Marcant Financieel Advies?

Marcant Financieel Advies is een financieel adviesbureau in IJsselmuiden. Wij, Marco van Dijk en Marcel Blekkenhorst, zijn samen met ons team altijd in de buurt. We kijken met aandacht naar jouw situatie, delen onze kennis en voelen ons verantwoordelijk voor een goede oplossing.

Advies over verzekeringen in Kampen

We geven advies over verzekeringen op maat. Of het nu gaat om een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of levensverzekering, je kunt met al je vragen contact met ons opnemen. Wil je een afspraak maken voor een gesprek, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Hypotheekadvies in Kampen

Hypotheekadvies hoort ook bij financieel advies diensten. Wil je een huis kopen, dan gaan wij als hypotheekadviseur op zoek naar een passende hypotheek. Daarbij kijken we naar zowel nu als de toekomst.

Vrijblijvend financieel adviesgesprek aanvragen?

Wil je een vrijblijvend financieel adviesgesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over financieel advies

  • Wat doet een financieel adviseur?

    Een financieel adviseur denkt mee over belangrijke financiële keuzes. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je een passende hypotheek vindt, de juiste levensverzekering afsluit en je pensioen goed regelt.

  • Zijn de kosten voor financieel advies aftrekbaar?

    De kosten voor hypotheekadvies mag je aftrekken van je belastbaar inkomen als je een hypotheek afsluit voor je eigen woning. De kosten voor financieel advies over bijvoorbeeld verzekeringen of pensioenen zijn soms aftrekbaar. Zo kun je als ondernemer de kosten voor een zakelijk advies zakelijk opvoeren. Dit geldt uiteraard niet bij een privé advies.

  • Wat betekent Wft?

    Wft is de afkorting van Wet op het financieel toezicht. In deze wet staat onder meer dat wij bepaalde diploma’s moeten behalen om ons werk te mogen doen. Al onze medewerkers hebben deze diploma’s, waardoor je bent verzekerd van een goed financieel advies.